superyacht builders academy

Word een vakmeester

superyacht-builders-academy

Op de Vakschool Superyacht Builders Academy (SYBA) komen aanpakken en de mouwen opstropen samen met finesse en vakmanschap. Hier begint jouw opleiding als jachtbouwer. Tussen de toekomstige superjachten van pure Nederlandse kwaliteit smeden we niet alleen schepen, maar ook jouw vakmanschap. Op deze exclusieve opleiding werk je aan superjachten. Elk ontwerp vertelt een verhaal. Elke lasnaad is een belofte van Dutch Quality.

Gaaf, specialistisch en trots. Deze woorden horen niet alleen op de werf thuis, maar ook in het hart van elke student. Je stapt niet zomaar een school binnen; je betreedt een domein waar je de gaafste uitdagingen aangaat en projecten aflevert waar je met recht trots op mag zijn. Als jonge jachtbouwer ben je niet alleen student. Je bent een vakman in de maak. Je temt ruwe materialen tot een kunstwerk op zee. Je bent een pionier van de toekomst.

De Vakschool Superjacht Cascobouw is niet slechts een leerschool. Het is een avontuurlijke ontwikkeling. In een actieve, begrijpelijke en jonge omgeving ontwikkel je vaardigheden zoals lassen en tekeningen lezen. Ook bouw je aan jouw loopbaan, terwijl je al tijdens je opleiding een volwaardig salaris ontvangt. 

Werk aan projecten die een tijdperk definiëren. Vaar op de golven van Dutch Quality en wees onderdeel van een toekomst die wordt gevormd door de meest bekwame jachtbouwers. Dit is geen gewone BBL opleiding.

Dit is het begin van jouw legacy als jachtbouwer.

bayards yacht structures

Bayards is een toonaangevende speler in de jachtbouwindustrie, gespecialiseerd in het bouwen van aluminium constructies voor superjachten. Ze staan bekend om hun innovatieve oplossingen en maatwerk, waardoor ze een cruciale rol spelen in de ontwikkeling van hoogwaardige en complexe superjachten wereldwijd.

mercury yacht construction

Gelegen in Zwijndrecht. Een prominente speler in de jachtbouwindustrie, gespecialiseerd in de fabricage van op maat gemaakte superjacht casco's van staal. Ze maken gebruik van geavanceerde technologieën en materialen om uitzonderlijke kwaliteit en design te leveren.

scheepswerf slob

Een gerenommeerde scheepswerf die zich specialiseert in het bouwen van stalen superjachten ondersteunend aan de luxe jachtindustrie.

zwijnenburg

Bekend om haar expertise in het vervaardigen van hoogwaardige stalen casco's en superjachtconstructies, waarbij vakmanschap en innovatie centraal staan in al hun maatwerkoplossingen.

Kom sfeer proeven

Ontdek je toekomst in de jachtbouw en kom sfeer proeven. Onze open dag biedt een unieke kans om SYBA te ervaren, te netwerken met professionals, en te zien hoe jouw passie voor scheepsbouw kan leiden tot een dynamische carrière. Meld je aan en zet de eerste stap naar een toekomst vol mogelijkheden in de superjachtindustrie.

opleidingspartners

davinci college

Het Da Vinci College is een onderwijsinstelling voor middelbaar beroepsonderwijs, gericht op het ontwikkelen van zowel praktische vaardigheden als theoretische kennis. Zo kunnen studenten zich voorbereiden op een kansrijke positie op de arbeidsmarkt.

dm - metalent

DM - Metalent, onderdeel van de Metalent groep, biedt vakopleidingen en scholingstrajecten aan binnen de metaaltechniek en scheepsbouw. Het doel is studenten op te leiden tot vakkundige professionals in de metaal- en maritieme industrieën.

POWERED BY

DEAL DRECHTSTEDEN

ECONOMIC DEVELOPMENT BOARD

Meld je aan

Meer over jou